Приправы для мяса

0
117

ПРИПРАВИ ДО М’ЯСА
Перець вважається основною і найбільш широко використовуваної спецією. Три види перцю (зелений, чорний і білий) є продуктом одного і того ж рослини, а саме: перцевої ліани (Piper Nigrum). Ця рослина має тонкі пагони, листя яйцевидної форми і дрібні неяскраві суцвіття. Саме з суцвіть розвиваються плоди зовні нагадують ягоди. По мірі дозрівання зелені плоди набувають червоний, чорний і жовтувато-білий колір. Перець володіє приємним сильним ароматом і смаком. Краще всього використовувати перець в свіжомеленому вигляді. У нас найкраща приправы для мяса.

Зелений перець являє собою незрілий плід перцевої ліани і вважається самої свіжої й ароматною спецією з усіх видів перцю (при цьому смак зеленого перцю значно м’якше, ніж у білого і чорного перцю). Зелений перець продається у вигляді сушених зерен, а також у консервованому вигляді в розчині винного оцту. Використовується при приготуванні соусів, а також страв з свинини, яловичини і баранини, фаршу, печінки й інших видів м’яса.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here